Energique
Naast de brokken en de houdbare worsten hebben we er ook voor gekozen om diepvriesvlees aan te bieden. Bewezen is dat pups met vleesvoeding veel mooier en geleidelijker opgroeien dan wanneer ze brokken krijgen. Wij hebben gekozen voor het vlees van Energique. Energique is een diepvriesproduct en kan derhalve niet opgestuurd worden.


 Energique is een diepvriesproduct en is samengesteld uit de beste kwaliteit kip en rundvlees uit Friesland.
In de Energique Speciaal wordt o.m. lamsvlees uit Nieuw Zeeland verwerkt. De kippen worden ontdaan van veren, kop, poten en ingewanden en geheel vermalen, inclusief de botten (kraakbeen).

Goedgekeurd voor menselijke consumptie
Van het rund worden spiervlees en organen gebruikt voor een evenwichtige samenstelling wat betreft eiwitten, vitaminen en mineralen. Het vlees is goedgekeurd voor menselijke consumptie en Energique staat onder controle van de Voedsel en Warenautoriteit, Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees. Analyses worden uitgevoerd door erkende laboratoria.

Controle
Als het vlees bij Energique binnen komt wordt de inwendige temperatuur direct gecontroleerd. Deze mag niet boven de 5 °C zijn. Het vlees wordt direct verwerkt en ingevroren. Monsters van al het vlees worden in een laboratorium extra gecontroleerd.  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies