Foto
Op deze pagina kunt u vinden op welke evenementen wij aanwezig zullen zijn.

  14-09-2013  

Hondenschool Adel organiseert op zaterdag 14 september de jaarlijkse hondendag voor rasloze, stamboomloze en honden met stamboom. De honden worden door ervaren keurmeesters beoordeeld. Uiteraard zijn er weer vele mooie prijzen te winnen! De aanvang is om 10.00 uur. Het secretariaat is vanaf 9.00 uur geopend.

Elk jaar is er speciale aandacht voor een bepaald hondenras. Welk ras dat dit jaar wordt nog even voor verassing gehouden.

Tevens is er deze dag de kind/hond show, demonstraties en stands waar u hebbe...dingetjes, snacks of informatie kunt krijgen voor en over uw trouwe viervoeter.

Waar kunt u Hondenschool Adel vinden?

Zwolseweg 148
7707 AM Balkbrug
Tel.: 0529-456793

Voor meer informatie:
Kunt u mailen naar: info@hondenschool-adel.nl of kijk op onze website: www.hondenschool-adel.nl

Lees meer

Hondendag Erkemederstrand

  06-07-2013  

Hondenwarenhuis Jolie zal dit jaar ook bij de Erkemeder hondendag met de stand aanwezig zijn!

2012 was wederom een daverend succes met bijna 5000 bezoekers en er waren bijna 100 stands! De stands staan vanaf de ingang van het hondenstrand, de dijk over en op het strand. Bezoekers hebben gratis toegang!

Er waren diverse activiteiten om naar te kijken maar ook waar u met uw hond aan kon deelnemen. Onder andere: Jack Russell race Hondenfotografen
... Waterwerken van de New Foundlanders
Gedragstherapie
Dog frisbee van Fly 'm High
Hondenvoetbal
Para agility Hondenraces

Tussendoor kon er gesnuffeld en gekocht worden bij de verschillende marktkramen met kleding, crea-spullen, sieraden en natuurlijk bij de kramen met onnoembaar veel hondenspullenen zoals koekjes, hondenvoeding, kleding voor de hond of speeltjes.

U, uw hond maar ook uw kinderen zullen deze dag niet snel vergeten, er is een sprinkussen en er kan gezwommen worden in het Nuldernauw. Genoeg vertier voor iedereen!

2013 wordt weer een geweldig spektakel voor u en uw hond. Als hondenliefhebber mag u deze gezelligste hondendag van Nederland niet missen!

Tijdens de hondendag moeten de honden in de omgeving van de marktkramen zijn aangelijnd, dus ook op het deel Hondenstrand waar de kramen staan. Dit is eenmalig en alleen met de Hondendag!

Meer informatie vindt u op:
http://erkemederhondendag.nl/page=site.mainpage/id=2/home

Lees meer

Farm en Country fair in Aalten

  21-06-2013  

Ook dit jaar zal Hondenwarenhuis Jolie weer aanwezig zijn in het hondendorp op de farm en country fair in Aalten! Tevens zullen we weer verschillende demo's en workshops verzorgen. En uiteraard komen we weer met een spectaculaire fair aanbieding!! Het bezoeken van de fair is zeer zeker de moeite waard!
 

Farm & Country Fair, hét belevenisfestival
De Farm & Country Fair is buitengewoon verrassend. Deze meest bekende en uitgebreide Fair in Nederland is vergelijkbaar met de echte Engelse plattelands-shows.

Ruim 375 unieke stands uit binnen- en buitenland bieden een breed scala aan mooie producten en handige gebruiksartikelen die je niet overal aantreft. Van prachtige mode, duurzaam bouwen, puur culinair, decoratieve en handige producten voor binnen en buiten, de nieuwste auto's en tractoren, gezondheidspr...oducten, handige machines, verzorgingsartikelen voor dieren en veel meer. Er is geen stand hetzelfde!

Spannende activiteiten, meer dan 2000 dieren, een verrassend showprogramma in maar liefst 5 ringen, akoestische muziek en de creatieve aankleding zorgen voor een gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt.
Het gekke follybos vol met bizarre creaties, bekend van tv programma's zoals 'Man Bijt Hond' ligt naast het terrein en is tijdens de Fair eenmalig gratis te bezoeken.

Lees meer

Workshop Obedience door GWEN GRIFFIOEN!

  15-06-2013  

Hondenwarenhuis Jolie organiseerd de workshop Obedience door Gwen Griffioen. Deze workshop is nieuw en speciaal in het leven geroepen voor mensen die willen proeven aan obedience, die net begonnen zijn, pre beginner of beginner lopen op de wedstrijd!

Deze workshop zal je veel informatie geven over wat obedience nu inhoudt, de oefeningen, training en hoe hou ik mijn hond gemotiveerd!

De workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, ras of leeftijd.
...
Het is een positieve workshop. Zal veel beloond worden met voer en spel. Obedience moet "fun" zijn voor hond en baas!

De workshop wordt gegeven door Gwen Griffioen en bestaat uit 2 dagdelen.

Kosten voor de workshop zijn € 47,50
Alleen kijken zonder deelname met hond: € 32,50
(inclusief lunch, koffie & thee)

Plaats voor 12 combinaties!

Opgeven kan:

* Door een mail te sturen naar info@hondenwarenhuisjolie.nl

* bellen mag natuurlijk ook 06-24908486

Lees meer

Clubmatch KC Almelo

  09-06-2013  

Op de jaarlijkse clubmatch van de KC Almelo zullen wij meer te vinden zijn met onze stand en uitgebreid assortiment.

Lees meer

Motivatie workshop door GWEN GRIFFIOEN!

  04-05-2013  

Hondenwarenhuis Jolie organiseerd de Motivatie workshop. Wil je hond de bal niet terug brengen? Of komt hij slecht als er afleiding is of van gut gut kan het vandaag nog. Speelt je hond niet graag maar heeft liever voer? Of is hij juist alleen maar van het spelen en wil hij geen voer aannemen tijdens de training? Heb je een sporthond en wil je meer motivatie? Of heb je gewoon zin om met je maatje een positieve, leuke workshop te volgen??

De workshop wordt gegeven door Gwen Grifioen en bestaat uit 1 dagdeel.

Kosten voor deze workshop zijn € 40,-
Alleen kijken zonder deelname met hond: € 25,-

Plaats voor 2x 6 combinaties!

Opgeven kan:

* Door een mail te sturen naar info@hondenwarenhuisjolie.nl

* bellen mag natuurlijk ook 06-24908486

Lees meer

Jonge Hondendag van de Cocker Spaniel

  23-03-2013  

Hier zullen wij ook met onze stand aanwezig zijn. Op de jonge hondendag voor de Cocker Spaniel zal een keuring plaats vinden en u kunt veel informatie inwinnen over het ras en alles daar omheen.

Lees meer

Workshop Balans en Coördinatie

  16-03-2013  

Hondenwarenhuis Jolie organiseerd de workshop Balans & Coördinatie met uw hond. Tijdens het volgen van een workshop wordt uw hond zich bewust gemaakt van zijn eigen lichaam, door de verschillende oefeningen. De oefeningen zorgen voor de opbouw van de spieren. Tevens wordt het zelfvertrouwen van uw hond vergroot met name in het dagelijks leven en met de dingen die die uw hond spannend vindt.
Voor wie is het geschikt? Eigenlijk voor elke hond. Jong, oud, sporthond en alle soorten die daar tussen in zitten! Een jonge hond leert zijn lichaam kennen en het... ontdekken van nieuwe dingen. Bij een oudere hond zorgen de oefeningen ervoor, dat de hond soepel blijft en zo langer van het leven kan blijven genieten. Bij een sporthond, ja bij deze honden is het belangrijk, dat ze weten welke lichaamsdelen ze hebben en die ook leren optimaal te gebruiken. En natuurlijk is de spieropbouw hier ook niet weg te denken.
Het is natuurlijk ook gewoon leuk om samen met uw hond bezig te zijn.

Onderdelen:
* Cavaletti’s
* Planken parcours
* Balansei
* Grondoefeningen
* Krukjes parcours
* Balanskussen

Kosten voor deze workshop zijn € 45,- per combinatie
(inclusief lunch, koffie & thee)

Plaats voor 6 combinaties!
De workshop wordt gegeven door Wanda van Boogerijen

Opgeven kan,

* Door een mail te sturen naar info@hondenwarenhuisjolie.nl

* bellen mag natuurlijk ook op 06-24908486

Lees meer

Adeldag Balkbrug

  15-09-2012  

Hondenschool Adel organiseert op zaterdag 15 september de jaarlijkse hondendag voor rasloze, stamboomloze en honden met stamboom.

De honden worden door ervaren keurmeesters beoordeeld. Uiteraard zijn er weer vele mooie prijzen te winnen! De aanvang is om 10.00 uur. Het secretariaat is vanaf 9.00 uur geopend.

Dit jaar is er speciale aandacht voor de rassen:

Lagotto Romagnolo, Barbet,
Grote Poedel en de Middenslag Poedel

Tevens zijn er demonstraties en workshops. Er zullen ook meerdere stands aanwezig zijn waar van alles te koop is en informatie te verzamelen valt.

Lokatie:
Trainingscentrum en Hondenschool Adel

Zwolseweg 148
Balkbrug
info@hondenschool-adel.nl
Voor inschrijving van de show: www.hondenschool-adel.nl

Lees meer

Erkemederhondendag

  07-07-2012  

ERKEMEDER-HONDENDAG 2012: Zaterdag 7 juli!!
2011 was een daverend succes met  3500 à 4000 bezoekers!!


De dag heeft tot doel alle hondenliefhebbers van Nederland op alle gebieden tot elkaar te brengen! In 2011 hebben ruim 100 stands de enorme braderie die 2 km over het hondenstrand loopt gevuld. Er waren diverse activiteiten om naar te kijken maar ook waar u met uw hond aan kon deelnemen:

-Jack Russell race - doggy dance wedstrijden - waterwerken van de New Foundlanders -workshop steppen met de hond - hondenfotografen - gedragstherapie - hondenvoetbal - para agility - jachtdemonstratie en meer.

Tussendoor kon er gesnuffeld en gekocht worden bij de verschillende marktkramen met kleding, crea-spullen, sieraden en natuurlijk bij de kramen met onnoembaar veel hondenspullenen van koekjes, hondenvoeding tot kleding voor de hond of speeltjes.

U, uw hond maar ook uw kinderen zullen deze dag niet snel vergeten, er was een sprinkussen en er kon gezwommen worden in het Nuldernauw. Er was voldoende te doen. Voor ieder wat wils dus!

2012 wordt weer een geweldig spektakel voor u en uw hond. Als hondenliefhebber mag u deze gezelligste hondendag van Nederland niet missen!

Lokatie:
ERKEMEDERSTRAND  Camping Horeca Jachthaven Dagrecreatie

Erkemederweg 79
3896 LB ZEEWOLDE
Tel. 036 522 8421 / fax. 036 522 8543
www.erkemederstrand.nl                                                                                                                                                                                             hondendag@erkmederstrand.nl (hondendag)                                                                                                                               info@erkemederstrand.nl (camping, jachthaven en dagrecreatie)

 

Lees meer

3 Dagen farm en country fair in Aalten

  22-06-2012  

Van vrijdag 22 Juni tot en met zondag 24 Juni staan wij met onze stand op de farm en country fair in Aalten.

Farm & Country Fair, hét belevenisfestival
Op de Farm & Country Fair voelt iedereen zich thuis. Denk aan een een sfeervolle luxe lifestyle beurs, tuinbeurs,  een culinair festival, handwerkbeurs,  oldtimershow, dierenpark, een paardenevenement, folk festival, gekke tentoonstellingen, rundveeshow, een doorlopend showprogramma en een folly park. Dit alles aangekleed met prachtig bloemwerk: dat is de Farm & Country Fair!
 
De Farm & Country Fair is een gigantische promotie van de Nederlandse landbouw en is vergelijkbaar met de echte Engelse plattelandsshows.
 
'Buitengewoon Verrassend'
Op 22, 23 en 24 juni opent de 17e Farm & Country Fair haar poorten. Het thema is dit jaar ‘Buitengewoon Verrassend’ en die verrassing begint zelfs al voor de entree. Het hele terrein bruist van nieuwe activiteiten. Van kooktheater, een spetterende motorshow van de politie uit Hamburg tot het scannen van nieuw leven in de stand van de dierenarts, er is voor iedereen veel bijzonders te beleven. De Farm & Country Fair is zeer geschikt voor kinderen, maar zeker ook voor de meest fanatieke shoppers. Het follybos naast de Fair met z’n gekke en bizarre bouwwerken is inmiddels bekend van de televisie en is voor Fairbezoekers gratis eenmalig toegankelijk.
 
Motorshow Polizei Hamburg
De unieke Motorradstaffel Show van de Politie in Hamburg krijgt dit jaar de hoofdrol.
Als de antieke BMW motoren van de meer dan 25 rijders beginnen te brullen, volgt een spannende en spetterende show. Het publiek zal versteld staan over de behendigheid en het evenwicht tussen rijder en machine. Soms onbegrijpelijke acts volgen elkaar in hoge snelheid op. Dan zit er iemand hoog op een ladder bovenop een onbemande motor, even later rijdt dezelfde rijder weer mee in de grote piramide.
Korting tot 15 juni
Bestel uw toegangsbewijs met korting! Tot 15 juni ontvangt u € 1,25 korting op de toegangskaarten voor volwassenen. Kinderen 4-14 jaar betalen € 5,- zowel in voorverkoop als aan de kassa. Bestelt u meteen ook uw parkeerkaart. Administratiekosten € 1,- per bestelling. Bestellen via de button bovenaan deze pagina.  

Paradijs voor shopliefhebbers
Op het 25 voetbalvelden grote, sfeervolle terrein krijgen de stands echt de ruimte voor producten waar de passie en liefde van afstraalt. Naast thema's zoals culinair, tuin, interieur, fashion, wellness, toerisme, sport en kunst besteed de Fair veel aandacht aan levende have, dierhouderij, alternatieve energie, bouwmaterialen en duurzame landbouw. 
 
Familie-evenement 
Kids van elke leeftijd genieten op de Fair en leren er ook heel veel. Het terrein staat bol van spannende kinderavonturen. Veel kinderactiviteiten zijn gratis, deze herken je aan de speciale vlag. Hoor en beleef alles over de natuur en voel je een dag lang een echt boer!
 
Gekke folly-bos
Een bos vol rariteiten, aparte creaties en zinloze bouwwerken waar u doorheel loopt.  Tijdens de Fair mag u eenmalig gratis op bezoek in het gekke follybos, dat net naast de Fair ligt.  Het follybos is bekend van ondermeer 'Krantenkoppen' met Harm Edens en 'Man Bijt Hond'.
Openingstijden 2012:                                   
Vrijdag    22 juni 10.00 - 21.00 uur                  
Zaterdag 23 juni 10.00 - 21.00 uur                  
Zondag   24 juni 10.00 - 18.00 uur    
 
Toegangsprijzen    
          
Toegang  € 12,50, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar  € 5,- .
Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang .
 
Bij elke toegangskaart voor de Farm & Country Fair krijgt u, alleen tijdens de Fair, gratis toegang tot het bijzondere follybos naast de Fair. Kinderen tot 16 jaar mogen allleen onder begeleiding van een volwassene in het follybos.
 
 
17e Farm & Country Fair in 2012:
* op 22, 23 en 24 juni 2012 in Aalten
* de meest veelzijdige Fair in Nederland
* meer dan 375 gepassioneerde en unieke deelnemers
* zeer bijzonder follybos, bekend van "Man Bijt Hond"
* vier belevenisdorpen, ieder een evenement op zich
* doorlopend wervelende shows in vijf showringen
* duizenden dieren, van koe en papegaai tot ratjes
* gekke exposities zoals de koffiepottententoonstelling
* show Motorradstaffel Polizei Hamburg
* akoestische muziek zoals The Epstein en Sandra Vanreys
* showgrond 25 voetbalvelden groot, parkeren naast Fair
 
Internationaal
De Farm & Country Fair in Aalten doet na 17 jaar niet onder voor de grote buitenlandse plattelandsshows. Mensen uit heel Nederland, België en Duitsland komen graag jaarlijks naar de Fair in IJzerlo bij Aalten.
 
Als we naar de afgelopen jaren kijken is het een geweldig en groots spektakel dat jaarlijks terugkomt in het achterhoekse Aalten. In 3 dagen tijd worden en zo'n 50.000 bezoekers verwacht. Dit jaar is er voor het eerst een heus hondendorp ingericht waar ook vele workshops en demonstraties gegeven zullen worden. 

Lokatie: IJzerlo's Landschap, 
                Westendorpweg 2, 7122 JT Aalten
Mail:
info@countryfair.nl 
Website: www.countryfair.nl

Lees meer

Clubmatch KC Almelo

  17-06-2012  

Zondag 17 Juni zullen we bij de KC Almelo bij de jaarlijkse clubmatch aanwezig zijn.

Met zo'n 140 inschrijvingen lijkt het een leuke, drukke dag te worden!

Lokatie: Veenelandenweg 40, Almelo, 
Info: info@kcalmelo.com

Lees meer

Zomershow Rijssen

  16-06-2012  

Op zaterdag 16 Juni zijn wij met onze stand aanwezig op de jaarlijkse zomershow van de KC Rijssen e.o.

Wat is de zomershow
Ook voor het publiek zijn de zomershows mooie evenementen omdat de terreinen vrij toegankelijk zijn en de ringen rondom uitzicht geven op de keuringen.
Daarnaast zijn er vaak randactiviteiten zoals demonstraties, gehoorzaamheidswedstrijden of kinderwedstrijden die het publiek zeer kan waarderen.

Ieder jaar organiseert K.C. REO een zomershow speciaal voor jonge honden tot 2 jaar. De zomershow is een show waar gemiddeld 200 jonge rashonden voor worden ingeschreven. Dit buitenevenement wordt meestal afgesloten met een heerlijke barbecue.

Locatie: Windhondenrenbaan "De Koerbelt, Arend Baanstraat, 7461 DT Rijssen Tel: 0548 520018  

Lees meer