Hondenwarenhuis Jolie bouwt voor uw trouwe viervoeter speciale banken. U kunt uw eigen bank samenstellen en ik maak hem dan voor u. Het meubel word aangepast aan de maten welke u wilt hebben en de stijl die bij u in huis past.

U kunt de vorm en kleur van de poten aanpassen, de kleur van de bank, de kleur / opdruk van het vetbed, de vorm / opdruk van de rugleuning en het te gebruiken materiaal. U kunt hierover natuurlijk van tevoren al precies een idee hebben van hoe u het graag wilt hebben, maar kunt u er niet echt een idee van krijgen maar wilt u wel graag zo’n meubel voor uw hond? Geen probleem. Neem gerust contact op en ik help u graag op weg naar een ontwerp. Wanneer er een kleine richtlijn op papier staat kan ik u ook een redelijke prijsindicatie geven. Belangrijk voor deze indicatie zijn de maten, materialen en de extra’s die u kiest.

Maar om u een voorbeeld te geven van een prijs kost een bank met de maten 110 cm x 62 cm ong. € 245,- en een bank met de maten 50 cm x 40 cm € 120,- Hier is uitgegaan van een standaard materiaal (MDF of multiplex) welke geheel geschilderd wordt. Wanneer u b.v. Zou kiezen voor een grenen, vuren of eiken bank, komt uiteraard de extra kosten voor het materiaal bovenop deze prijs. 

 
Hondenbanken
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Hondenbank

150,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies