Jolie-Hondenworst
De complete maaltijd voor de hond zonder toegevoegde kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Een smakelijke en gezonde basis voor uw vriend. De hondenworsten van hondenwarenhuis Jolie zijn goed verdraagzaam en worden met smaak gegeten!
 
De hondenworst is een volledige vleesvoeding geschikt voor alle honden. De worst  wordt bereid met minimaal 90% vlees. Bovendien zit er in de hondenworst extra power ook nog eens 5 % vis. In de hondenworst groente & vlees zit naast de 5% vis ook nog eens erwtjes en worteltjes en is daarom gezond en bovendien erg lekker. Het vlees voor de worsten wordt gemalen en gemengd (zonodig ook de vis en/of groenten), waarna het in het worstenfolie geperst wordt. Wanneer de juiste hoeveelheid in het folie is geperst wordt de worst aan beide zijden afgesloten. Na de productie gaan de worsten in een autoclaaf. Een autoclaaf is een afgesloten drukvat met een hoeveelheid vloeistof, waarmee door verwarming een hoge druk wordt opgewekt door de verdamping van die vloeistof.       Hierbij wordt de temperatuur omhoog gebracht tot 110 °C. Door middel van dit proces ontstaat er in de folie een vacuüm en door de temperatuur wordt de worst gepasteuriseerd.
Op deze manier is de hondenworst een jaar houdbaar buiten de koeling. Mits deze niet wordt blootgesteld aan directe opwarming zoals bijvoorbeeld een verwarming of zon. Eenmaal aangebroken zijn de worsten nog 4 á 5 dagen houdbaar in de koeling. Wilt u de worst als beloning gebruiken of als snack zo af en toe en is de worst daarom te groot. Dan kunt u de worst ook in plakken invriezen. Na ontdooien behoud de worst zijn structuur en is nog prima te verwerken.

Jolie Hondenworst is geschikt;
  1. als beloning
  2. als gezond tussendoortje
  3. voor alle rassen van alle leeftijden
  4. als dagelijkse maaltijd
  5. voor het toedienen van medicijnen 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies