Categorieën

Overnachtingen

Bij uw inschrijving voor de wedstrijd van IPCA is het tevens mogelijk gelijk uw overnachting te boeken. Als u uw overnachting hier boekt, hoeft u zelf niet meer op zoek te gaan naar gepaste overnachtingsplaats waar u ook met uw hond welkom bent. Echter zijn de aantallen die wij vooraf gereserveerd hebben beperkt. Er is overnachting mogelijk voor max 70 personen in de bungalows en er is plek  voor 20 campers. 

Hierbij zijn wel enkele voorwaarden van toepassing:
* Geen honden los op het terrein óf in de weilanden van een boer!
* Hondenpoep dient te worden opgeruimd!
* Geen honden in de sanitaire voorzieningen!

Huisjes of camperplaats dienen in redelijke staat achtergelaten te worden! Dat wil zeggen, opgeruimd en indien mogelijk aangeveegd. Vóór het verlaten van de huisjes of camperplaats wordt er door ons gecontroleerd of alles in orde is! 
Dit doen wij om misverstanden te voorkomen en om onze gasthuizen te vriend te houden. Wij zouden hier graag nog eens terug komen!  

Helaas moeten wij er bij zeggen dat bij overtreden van de afspraken u de borg NIET retour zult krijgen. Bij ernstig  overtreden van de  regels gedurende het weekend, zal u gediskwalificeerd worden van de wedstrijd zonder restitutie van inschrijvingsgelden.

___________________________________________________________________
**LET OP!!**
Bij het verkrijgen van de sleutel van de huisjes zal u 50 euro borg per   persoon gevraagd worden! Dit kan u alleen contant voldoen! Uiteraard krijgt u zondags bij vertrek, wanneer alles netjes wordt achtergelaten, deze borg weer terug!
___________________________________________________________________
Bezig met laden...

Overnachting bungalowpark

€ 0,00 p/stuk

Overnachting met de camper.

€ 0,00 p/stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.