Categorieën

IPCA Wedstrijd

IPCA:
International Poodle Championship Agility...

Voor de eerste keer zal dit jaar IPCA georganiseerd worden. De wedstrijd is enkel toegankelijk voor alle poedels die actief zijn in de agility! 

Het is een binnenwedstrijd welke gehouden wordt in een grote manege. Er is ruimte genoeg om ook de honden binnen te huisvesten. Er is een grote kantine aanwezig waar warm en koud eten en drinken verkrijgbaar is. En een tribune voor publiek.

Deelnemers moet hun hond zo snel mogelijk én foutloos door de uitdagende parcoursen, die de keurmeesters zullen neerzetten, sturen. De beste honden van het evenement zullen tegen elkaar uitkomen in de finale op zondagmiddag.
En de finale wilt u niet missen! Het moet een feestelijke pakkende finale worden die u op het puntje van uw stole houdt!

Voor de deelnemers:
Het evenement is verdeeld over 3 dagen! Dag 1 zullen er workshops zijn, gegeven door Jacco Mager en een ring waar men vrij kan trainen. Voor beide kunt u gelijktijdig met inschrijving voor de competitie reserveren. Dag 2 en 3 zijn de competitiedagen.

De 2 keurmeesters voor deze dagen zijn:
Zlatko Gorjan uit Slovenië en Jacco Mager uit Nederland. Beide zijn gerenomeerd internationaal keurmeester en beide zeer bekend in de agilitywereld. Deze wedstrijd spring je niet alleen voor de titel, maar er zijn, voor de stamboompoedels, ook CAC/CACIAG punten tebehalen die afgegeven worden door de FCI!

Wilt u geheel zorgeloos dit evenement in gaan? Kies er dan voor om bij uw inschrijving tevens de maaltijden en uw overnachting te reserveren. Wij zorgen dan voor de rest! En om het geheel af te toppen, is er zaterdagavond de POODLE PARTY! Deze avond is toegankelijk voor iedereen: Deelnemers, keurmeesters, organisatie en helpers. Onder het vermaak van muziek van DJ Mc Léon is er een barbeque met voor elk wat wils! Opgave voor deze avond kunt u ook gelijk met uw deelname aan de wedstrijd doen.

Er gelden gedurende dit gehele evenement enkele regels;
* Geen loslopende honden op het evenemententerrein anders dan in de ring.
* Hondenpoep dient TEN ALLE tijde te worden opgeruimd.
* Geen loslopende honden in de weilanden rondom het evenemententerrein.

Er wordt op deze regels streng gecontroleerd! Bij ernstig overtreden van deze regels zal diskwalificatie van de wedstrijd volgen zonder restitutie van gelden.

Voor inschrijving, klik op onderstaande foto.
Bezig met laden...
Deelname IPCA wedstrijd
shopping_basket
search

Deelname IPCA wedstrijd

€ 52,50 p/hond

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.