Glaswerk
**NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW**  **NIEUW** 

Nieuw op de website van hondenwarenhuis Jolie, glaswerk.
Wij stralen rassen, namen, logo's etc. op glas. Van alles wat u bedenkt is mogelijk! Alle rassen kunnen wij op het glas of spiegels zetten. Hebben wij uw ras niet in de computer staan, geen probleem, dan tekenen we er één! Wilt u bijvoorbeeld uw kennelnaam op een glas in uw eigen gekozen lettertype, ook mogelijk. Of uw logo op een koekjespot? Stuur uw logo digitaal naar ons op, en wij zetten hem voor u op glas.

Wat u op het glas of de spiegel laat zetten, blijft er ook op en zal nooit vervagen of onduidelijk worden! Ook niet als u de glazen in de vaatwasser doet. Het enige waarmee u uw afbeelding kunt verliezen is wanneer u het glas laat vallen...

De glazen zijn in alle hoeveelheden te bestellen, van 1 stuk.
Wanneer u interesse heeft in één van onze glaswerken, vragen wij u om contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Daar de wensen van deze bestellingen geheel persoonlijk zijn, kunnen wij geen standaard product bieden om te bestellen.
Bij grotere aantallen vragen wij u een offerte aan te vragen ivm levertijd en prijs. Tijdens het doen van uw bestelling spreken wij af:
Opdruk
Prijs
Levertijd
Leveradres/lokatie
Bezig met laden...
visibility

Longdrink

5,00

visibility
shopping_cart

Theesetje

17,50

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies